HCC Rotterdam BV

Huijser Ceramic Contracting Rotterdam BV (HCC Rotterdam BV) is gespecialiseerd in het demonteren van vuur- zuur- en slijtvaste bemetselingen uit diverse installaties.

HCC Rotterdam BV beschikt over een team van zeer ervaren personeel met jarenlange praktijk ervaring om de werkzaamheden naar behoren en tevredenheid van de klanten uit te voeren. Deze jarenlange ervaring en kennis, hebben ervoor gezorgd dat HCC Rotterdam BV zich heeft gevestigd in de wereld van het slopen van vuurvaste materialen.

HCC Rotterdam BV is een gecertificeerde asbestverwijderaar die beschikt over een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in het inkapselen, verwijderen en het afvoeren door derden van asbesthoudende materialen van een breed scala van locaties.

Uiteraard is de veiligheid op de werkplek heel belangrijk. Vanaf de oprichting van het bedrijf in 1997 heeft HCC Rotterdam BV veiligheid, kwaliteit en milieu hoog in het vaandel staan. Hiertoe beschikt het bedrijf over verschillende certificaten die de veiligheid op de werkplek waarborgen.

Of het nu om een grote of kleine opdracht gaat, het project enkele dagen of maanden duurt, HCC Rotterdam BV beschikt over de kennis, de hulpmiddelen en de materialen om zeker te stellen dat de werkzaamheden ordelijk verlopen en binnen de afgesproken tijdsduur gereed zijn.

Missie
De missie als aannemer is onze klanten te bedienen als een team van goed getrainde en bekwame werknemers met een grote toewijding voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid in het demonteren van (vuurvaste) bemetseling en het verwijderen van asbest en keramische vezels.

Principes
1. continue verbetering;
2. klanttevredenheid;
3. milieu bewustzijn;
4. progressief leiderschap;
5. teamwork in een omgeving waar het succes van het bedrijf en onze klanten wordt bepaald door de kwaliteit en de toewijding van alle personeelsleden van HCC Rotterdam BV

© Copyright SterrenHosting 2019 - 2021 - In opdracht van HCC Rotterdam BV