Monolietvloer

Monolietvloer

Na het doorlezen van dit informatieve kader bent u een stuk beter in staat om de “beste oplossing” te kiezen voor de meest voorkomende praktijk situaties.

Meer informatie
Zagen & Boren

Zagen & Boren

Enkele jaren geleden zijn wij hier spontaan in een soort zijsprong mee begonnen. Te (krap) weinig werk. Het is maar een hele kleine stap naar dit soort werk. Passen uitstekend bij onze andere activiteiten.

Meer informatie
Batteryspray

Batteryspray

Batteryspray ontwikkeld en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen en Chroom-6 in de industrie en maritieme sector.

De Batteryspray methode is een door de overheid  goedgekeurde “Best Practice” werkmethodiek voor het saneren van asbesthoudende materialen.

Meer informatie
Boucharderen

Boucharderen

Bij het boucharderen van beton wordt de toplaag ruwer gemaakt door hamers van gehard staal. Het opruwen of egaliseren van een vloer c.q. object van beton wordt gedaan voor een betere hechting, verminderen van slipgevaar (antislip) of puur een esthetische verbetering. Beton schuren en beton stralen hebben dezelfde eigenschappen echter met verschillende doelen.

Meer informatie
Verwijderen vuurvaste bekleding

Verwijderen vuurvaste bekleding

Voor de uitvoering van deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht voor alleen het beschikbaar stellen van gekwalificeerd personeel tot aan het compleet organiseren en uitvoeren van de demontage werkzaamheden.

Meer informatie

Asbest & Chroom-6

Asbest en Chroom-6 verwijderen is een specialisme waarbij de werkzaamheden conform strikte wet- en regelgeving(en) moeten worden uitgevoerd.

Meer informatie