Dhr. Dravin Mahes – Operations Manager / Wij willen HCC Rotterdam bedanken voor hun geweldige inzet tijdens de ongeplande bedrijfsstop waarbij zij zonder noemenswaardige werkvoorbereidingen in het weekend met een forse ploeg de reiniging van het fornuis opgepakt en uitgevoerd hebben. Uitstekende medewerkers. Onze complimenten. Tot de volgende onderhoudsstop zullen we maar zeggen!

Climax Molybdenum

Dhr. Patrick Visser – Management / HCC Rotterdam is een service verlenend bedrijf met hele goede vakmensen die het slopen van slijtvaste bekleding helemaal in de vingers hebben. Stukje kwaliteit & veiligheid op de werkvloer. Doen gewoon altijd precies wat we met elkaar afspreken. Dit geeft vertrouwen.

Movi Vuurvast B.V.

Dhr. Pepijn Dijkstra – Sales Manager / Voor ons is het project “Groot schilderwerk” van het Theilgebouw (C) op de locatie Erasmus Universiteit Rotterdam mede door de geweldige inzet van HCC Rotterdam en haar medewerkers een succes geworden. Kort voor de bouwvakantie hebben wij de opdracht verstrekt voor het vakkundig verwijderen van de oude verflagen (Chroom-6) op alle stalen constructiedelen van dit gebouw. De totale klus moest absoluut veilig en binnen een tijdsbestek van zes weken uitgevoerd worden. Een hele uitdaging. Wij zijn hierin goed geslaagd. Klant blij – wij blij!

Breijer Schilders B.V.